Konkurrence: Vind 4 clutch

Vores clutch til kun 69 kr. er et hit og vi har lige fået en masse nye farver hjem til butikkerne. Derfor tænkte vi at det er tid til en lille konkurrence. Der er 4 styks clutch i farve efter eget valg på højkant til den heldige vinder. Alt du skal gøre for at deltage er at skrive hvad du vil bruge den til, så deltager du i konkurrencen.

Hvis du liker eller deler budskabet om konkurrencen på Facebook bliver vi glade, men det er ikke et must for at vinde.

Vinderen findes Søndag den 26.

P.S. Billedet i midten har vi lånt her.

56 Comments

 1. Svar
  Emma Howardsen 20. august 2012

  Jeg ville helt klart bruge en af dem som make-up taske, og en som fin-dame-til-fest-clutch om aftenen til festival på Bornholm i næste uge. Jeg vil medlidenheds-kortet og fortælle at jeg ellers ender på festival med tandbørsten i en frysepose. Møs til Rude

  • Svar
   Emma Howardsen 25. august 2012

   Jeg, som skulle have været på festival i denne uge, brækkede benet i, i en kjole fra Rude. Det var ikke kjolens skyld, men jeg skulle gerne brugeen clutch, som jeg kan have mine krykker og morfin i. (og så er det ikke engang løgn..)

 2. Svar
  Marianne Have 20. august 2012

  ALT! – make-up, solbriller, nøgler, neglelak, strømper, mobil, kalender, ekstra trusser, penge, kvitteringer, billetter, klippekort, læbepomad, headphones, papir, blyant, gavekort, billeder, lakridser, cykellygter.
  Er ofte på farten og er typen der kaster ting ned i tasken, så det ville være genialt at kunne samle alle mine løse genstande, som normalt bare ligger og ruller rundt i rygsækken, et sted.

 3. Svar
  Mette Solskin 20. august 2012

  Hej Rude. Jeg har allerede to stk’s af de farverige punge – Men kunne selvfølgelig godt tænke mig endnu et par stykker. Jeg vil bruge en til min ledning til min bærbare, når jeg skal på studiet og én til at opbevare min mobil og nøgler i – de forsvinder altid i min taske – og sidst men ikke mindst er det bare fantastisk at have forskelligfarvede clutches til at matche alle mine kjoler.

 4. Svar
  Simone finne 20. august 2012

  Min kæreste er flyttet fra KBH til Århus, og der er nu en del pendling. jeg ville bruge disse clutches til at holde styr på mit liv, og sager, på mine mange rejser frem og tilbage. Der er intet galt i at være praktisk rejsende og samtidig se godt ud med ens ynglingsfarver :*

 5. Svar
  Winnie Houkjær Kilde 20. august 2012

  Jeg vil bruge den fine clutch som taske i taske til penge, mobil osv. da jeg lige har købt mig en stor baggy taske uden en masse rum, så her vil denne clutch være perfekt. Og så tror jeg også den vil komme med til fest, hist og her :)

 6. Svar
  ulla winther 20. august 2012

  Jeg vil forære dem væk til 4 dejlige veninder, hvis jeg vinder

 7. Svar
  Isabelle 20. august 2012

  Hvis jeg vandt fire…
  Så skulle den første være: Cremefarvede og skulle bruges til makeup
  Den anden skulle være: Blå til penalhus
  Den tredje skulle være: Hvid til fester! <3
  Og den fjerde skulle være: være til en af mine veninder fordi hun betyder alt for mig! <3 Købte en kjole i jeres butik forleden dag.. ih den er så flot den har været med på mine ferier og er blevet brugt med stor stil..<3 <3

 8. Svar
  Camilla Steen Jensen 20. august 2012

  jeg ville bruge den fine mint-geønne cluth til min telefon og makeup sammen med min store sorte taske der kun indeholder et rum så alting er svært at finde!

 9. Svar
  Conni Nørskov 20. august 2012

  Nøj, hvor er de fine, og hvor ville jeg gerne vinde de fire! Man bliver jo helt glad i låget af at se på dem! ;) Jeg har en kæmpesvaghed for små fine punge og clutches, og er faktisk lidt storforbruger af dem. De er nemlig geniale at bruge som bag-in-bag eller organizere i skuldertasker og shoppers. Jeg bruger f.eks. én til lommeletter o.l., én til makeup, én til plaster/hovedpinepiller, o.l. På den måde slipper jeg for at stå på hovedet i en større taske, for at finde eksempelvis en pakke tyggegummi eller en hårelastik, der ligger og roder rundt på bunden sammen med en masse andre småting. Det er både nemt og overskueligt, og samtidig kan man glæde sig over synet af de små fine punge! :)

 10. Svar
  Anne Mette 20. august 2012

  Jeg skal bruge dem til at holde styr på mobiltelefon + pung + læbepomoade + nøgler, fordi jeg er verdens dårligste pige, der ikke bruger tasker. Nej, jeg går nemlig altid rundt med et stofnet og så forsvinder alle småtingene i bunden.

 11. Svar
  Signe Petersen 20. august 2012

  Orv, de er bare så fine. De ville være perfekte når jeg om under 2 uger drager til Paris på udveksling. Ville bruge dem til hverdag i mine større tasker, til at holde styr på pas, kamera, pung, nøgler og ikke mindst kort og turistbog til når jeg skal udforske byen. Men ville nok også bruge dem for sig selv når jeg skulle ud på café eller i byen, elsker at de er så enkle, og så kunne en fin farve jo altid peppe et outfit op.

 12. Svar
  HanneZ - Mode på bloggen 20. august 2012

  Hvis jeg er den der er så heldig at vinde sådan 4 fantastiske, flotte og farverige clutchs så ville jeg bruge den ene til at have makeup, håndcreme, hånd sprit osv. i og have den i min taske som kun har et stort rum og alt ligger og roder rundt:o) De andre tre ville jeg bruge til en konkurrence på min mode blog så andre også kunne få sådan en lækker clutch.

  Krydser alt hvad krydses kan:o)

 13. Svar
  rebecca lilliebjerg 20. august 2012

  Åhhh…ja…nu bor jeg jo i Holbæk og hver gang jeg går en tur dér, plejer jeg at have min skønne clutch fra Rude med. Hvis jeg ligger den på disken når jeg skal betale i en butik, så bliver den altid kommenteret af kunder og medarbejdere og sidder man på café…ja, så stopper der sommetider en ung kvinde op og spørger hvor jeg har den fra……og så må jeg jo fortælle at to steder i Kbh ligger den skøøøøøøøøøønneste butik. – En butik, der i den grad mangler i Holbæk…!! Jeg arbejder i en børnehave og dér er pigerne så vilde med min clutch, at de har fået den anden clutch jeg havde (..den var godt nok slidt)…så nu trisser de skønne små rundt og leger smarte københavner-piger;) – Og selvom de putter klodser, legemad og andet godt i – og ikke bruger den til mentholatum, nøgler, penge, sminke og lir som jeg – så er den super og klæder enhver “dame”. Sidst, men ikke mindst, er min skønne clutch også snart så slidt at den skal ned til de stilbevidste piger i børnehaven…og så har jeg jo ikke en. Så hvor ville det være dejligt, hvis jeg ikke skal til Kbh og hente kun een, men hele 4 stk clutch, for så er jeg da klar til enhver begivenhed….
  Nyd varmen (…hov, der kan jo også ligge en solcreme i min clutch, hurra.)
  - Rebecca

 14. Svar
  Victoria Helene Grape 20. august 2012

  Jeg er en lille pige og føler mig derfor altid lidt overvældet hvis jeg skal bære en stor taske på mine smalle skuldre, men det betyder jo ikke at jeg ikke har brug for alt indholdet en stor taske kan rumme! Jeg løber ofte rundt med masse småting i diverse lommer (mobiltelefon i skjortelommen, småpenge og et par kuglepenne i baglommen på mine fine arlene bukser) når jeg ikke tager min rygsæk. Rygsækken er min bedste ven men også min værste fjende da den rummer meget men alle de småting rygger bare i bunden og gør det umuligt at få fatt på i en fart! Jeg er helt vild med de flotte farverige clutches i har i butikken og synes det er den ideelle accessory at tage i hånden når man skal skynde sig ud af døren. Hvis jeg var så heldig at få sådanne nogle ville jeg nok bruge én til min læbepomade, mobil og nøgler, og den anden til mine tegneblyanter når jeg tager ud i dyrehaven for at slippe tankerne og kreativiteten løs på tegneblokken. De andre to ville jeg nok give til min tvillingesøster da hun flytter til skotland og nok kunne bruge en stilfuld måde at opbevare hendes mange, mange filmruller.

 15. Svar
  Cecilie Lyhne 20. august 2012

  De er super flotte!
  Hvis jeg vandt dem ville jeg bruge dem til forskellige ting, både som ekstra taske i min større taske jeg næsten altid har med mig rundt. De gange jeg så ikke har den store med, vil jeg bruge clutchen som lille håndtaske i byen, på shopping eller andre så ting hvor det bare er de vigtigeste små ting jeg tager med mig. :)

 16. Svar

  Hej Rude, jeg er kæmpe-fan af jeres fine clutch, og ville sindsygt gerne vinde 4 stk! Har faktisk lige købt en til min mor i fødselsdagsgave, som jeg tror hun bliver super glad for. Blev næsten så misundelig på farven, at jeg var lige ved at beholde den selv.
  Den ene ville jeg bruge en som makeuppung, har allerede en, men den er ved at være godt slidt op! Jeg ville bruge en anden som penalhus, er lige begyndt i 9. klasse, og kunne godt lige bruge et splinternyt og fint penalhus. Den trejde ville jeg bruge til mine solbriller, og iPhone som efterhånden har fået et par ridser efter at have ligget løst sammen med mine nøgler. Den sidste ville jeg bruge som gå-i-byen- eller fest-clutch, den ville være supersmart til lige at opbevare mobil, læbestift og klippekort, og så ser man jo skidesmart ud med sådan en i hånden!

 17. Svar
  Lene 20. august 2012

  Hvor er de lækre! Det ville da være fantastisk at vinde :) Hvis jeg er heldig vil jeg bruge dem til makeup, til at holde styr på småtingene i min store taske eller til hvis jeg kun lige skal have de vigtigste ting med mig. Det er super fedt at de findes i så mange farver :)

 18. Svar

  [...] Indlæg navigation ← Forrige [...]

 19. Svar
  Maja 20. august 2012

  Wow hele fire af de lækre clutch! Jeg vil helt klart bruge en af dem til make-up, når der skal shoppes, til en tur i byen og så bare skifte mellem de forskellige farve, så de matcher det outfit jeg har på! :)

 20. Svar
  christina madsen 20. august 2012

  Har gang på gang været draget mod de fine tasker i de mange fine farver.. og ja fik jeg fire, ville det måske lykkedes at tage valget… men det der sker at jeg fortaber mig i alle de fine ting… og de søde piger hjælper altid med at finde det rigtige. Rude er min absolute yndllings, og trods en skidt skidt økonomi som nyuddannet og arbejdsløs, har jeg altid noget med derfra… Det skyldes selvfølgelig det fantastiske udvalg, men endnu mere de søde piger med gode råd, forslag og en ærlig kommentar, når det ikke rammer plet…. Så med fire tasker ville jeg måske ku vælge én til hverdag, en til fest, en til fødselsdagsgave jeg alligevel sku ha fundet i Rude, igen igen… og en til den søde Rude pige, der helt sikkert står klar med kyndig hjælp, når jeg alligevel ikke kan vælge :P

 21. Svar

  [...] If you life in Denmark my sister has a great giveaway going on on her blog! Share this:ShareFacebookTwitterPinterestEmailLike this:LikeBe the first to like this. Posted by [...]

 22. Svar
  Trine 20. august 2012

  Åh, jeg ville elske at vinde.

  Jeg ville give de fire skønheder væk til fire søde veninder.

  Jeg er flyttet alt for langt væk fra dem, så de ville bare være helt perfekt at kunne give dem en clutch hver med en billet til min nye by, så de kunne komme på besøg.

  Det ville jeg elske. Det er ikke helt let ikke længere at være en del af deres hverdag.

  //Trine
  http://www.moderatkaos.blogspot.com

 23. Svar
  Gry 20. august 2012

  Åh, hvor bliver jeg glad indeni af at se på alle de fine farver. Og skøn detalje med det orange stof indeni.
  Jeg vil bruge de fine clutches på alle mulige og umulige måder – de indbyder til det!
  Alene, når jeg bare skal en tur i Netto eller når jeg skal ud og danse moderne.
  Som bag-in-bag til at holde styr på alle mine små pakkenelliker; mobil, småpenge, nøgler, bind, tamponer, høretelefoner, håndcreme, make up, cykellygter, klippekort, solbriller, gajoler…
  Og måske vil jeg give en til de små pigebørn i den vuggestue, hvor jeg arbejder. De elsker små tasker i kraftige farver, som de kan fylde med alt fra legeklodser til hårspænder, hvorefter de så siger “Hej hej” og går på arbejde :D

 24. Svar
  Pernille udesen 21. august 2012

  Jeg elsker stor tasker – men alt blive væk i dem. Så jeg ville klart bruge dem til at holde styr på alle de små sager i tasken. Og så kan man jo efterlade den store taske i garderobem og bruge clutchen som taske i byen.

 25. Svar
  Louise 21. august 2012

  Hej Rude.
  Da jeg blev mor i maj, bærer jeg sjældent rundt på en fancy taske, men tvært imod en tæt pakket pusletaske, disse kunne hjælpe mig med at opbevare MINE ting, så de ikke bare ligger henkastet i sidelommerne på lillepigens pusletaske :-)

 26. Svar
  Thea 21. august 2012

  Jeg vil bruge den til det meste. Jeg tror den kunne være rigtig fin til fest og særlige lejligheder. Men hvis man som mig bruger meget sort, så kunne den være god til at peppe et outfit op! Derudover har jeg også brug for flere farverige ting og denne er bare super flot!
  Det ville også være rart at bruge den istedet for en taske hvis jeg bare lige hurtigt skal ud. Jeg vil elske at vinde 4 clutch fra jer fordi jeg stod i lang tid og beundrede dem i jeres butik sidste gang jeg var der, nu fortyder jeg at jeg ikke købte en.
  Ser frem til næste gang jeg kommer i jeres butik igen!

 27. Svar
  Vita 21. august 2012

  Jeg ville forære den første til min søster, der altid lige skal lede efter sine småting. Nummer to skulle være til alle mine tegneting på arbejde for at pynte lidt på det ellers meget triste arkitektkontor. Nummer tre til alle de ting i min taske som kræver lidt ekstra opmærksomhed, så de ikke drukner i mængden og den sidste skulle klart bruges som det smukkeste følgeskab til min nyeste festkjole…..

 28. Svar
  Tine 21. august 2012

  1 til dimser, 1 til dutter, 1 til himstregimser og 1 til habengutt fra min bedste rodeskuffe! En lærers skoletaske kan ikke få nok farverige punge:)

 29. Svar
  Anne 21. august 2012

  Jeg ville helt klart beholde en selv, og så give de andre tre til mine allerbedste veninder. vi har længe prøvet at finde ud af noget fælles vi kan have. vi synes alle vi er lidt for gamle til venindehjerter (24-27 år), den ene synes vi skal få tatoveringer – det tør vi andre ikke. den anden synes vi skal flytte sammen – men hun er den eneste der ikke bor sammen med en kæreste osv osv.
  Dette ville være perfekt! Ingen andre end os selv vil vide at dette er vores symbol på vores venskab, men vi vil altid tænke på hinanden når vi bruger den.

 30. Svar
  Heidi 21. august 2012

  Hej
  Sikke en fornøjelse at læse alle kommentarerne til jeres give away!
  Hvor er det nogle søde og betænksomme mennesker som læser med her på bloggen…Jeg har intet at tilføje hvad indhold angår – når det kommer til dametasker så er vi mange der taler det samme sprog :-)
  Jeg ville også være en lykkelig vinder..

  Kh Heidi

 31. Svar
  Lise 22. august 2012

  Ville bruge det som et eksklusivt penalhus :-)

 32. Svar
  Marie E.S 22. august 2012

  Jeg vil bruge den til at opbevare fingerringe og blomsterfrø i. Nogle gange skal man skifte en lilla fingerring ud med én i sølv undervejs på sin dag, og så er det godt at have en smuk farverig opbevaringsmulighed til dem. Og blomsterfrø kan man finde og plukke i fantastiske mængder derude i naturen lige nu, de kan blive passet godt på i sådan en clutch på vejen hjem for at blive lagt til tørre og vente på at blive plantet til foråret.

 33. Svar
  bettina larsen 22. august 2012

  Jeg ville starte med at give en lilla til min mor – som trods at hun har rundet de 70 ville elske at få sådan en fin lille taske i hendes yndlingsfarve.
  De tre andre ville hurtigt blive fyldt op så der måske kunne komme lidt orden i min store taske. En til makeup og andet lækkert og en til alle de der mor-ting som plaster, sårrenseservietter, køresygearmbånd og kleenex som ellers ryger rundt i tasken. Den sidste skulle være til en tur i byen. Fantastisk konkurrence og skøn butik :)

 34. Svar
  Ditte 22. august 2012

  Åh dem gad jeg godt vinde. Er lige flyttet til New Zealand og savner så meget at forkæle mig selv med en tur I Rude, frederiksborggade, efterfulgt af kage fra økobageren . Jeg ville bruge dem til at sætte lidt farve på mit outfit til alle de dejlige sommer bbq’s som venter ige rundt hjørnet.

 35. Svar
  Sofie 22. august 2012

  Jeg ville bruge den til at samle mine nøgler, mobil og pung i min taske – for det er altid ET stort rod dernede…

 36. Svar
  mette 22. august 2012

  Fine!
  Ville bruge dem som goodiebags i min skoletaske.
  Én med lækre thebreve i.
  Én med skumfiduser til lækkersulten.
  Én med fine blyanter og farverige tusser.
  Én til yndlingskollegaen – bare fordi hun fortjener den…
  kh Mette

 37. Svar
  ellina 22. august 2012

  wow, these ones are amazing! I would definetely leave one for myself, hihi, and give 2 more to my friends. I guess it would be cool for them to have something trendy, which is made in Denmark by Danish designer. And the last one I would give to my mum. She is crazy about cute little stuff, so she will for sure like this present :)

 38. Svar
  Karen Hasseriis 22. august 2012

  Åh.. Jeg vil kysse dem!

 39. Svar
  Julia 23. august 2012

  Jeg vil bruge den til hverdag og fest. Til de nødvendigheder jeg altid prøver at fitte ned i lommerne, men som i virkeligheden har brug for en smuk clutch som de her.

 40. Svar
  Nanna Saplana Thorning 24. august 2012

  Jeg ville forære en til hver af mine søde roomies, da jeg selv har den tyrkise.
  De er altid søde til at fortælle mig hvor godt de syntes den – og derfor fortjener de da en hver :D

 41. Svar
  Katrine J 24. august 2012

  Åh, det fine orange foer! I love!!!
  Jeg ville bruge clutchen til alt det vigtigste i tasken, som ellers altid bliver væk: telefon, læbepomade, blyant, nøgler og en lille duft. Jeg krydser fingre.

 42. Svar
  BETINA ZACHARIASEN 25. august 2012

  Oh la la…Top lækker give-away…Super fede farver!!;O)
  Jamen jeg vil som mange af de andre bruge dem til lidt af hvert…Én til make-up, én som pung og så tror jeg da jeg vil forære mine to bedste veninder en hver, så de også bliver forkælet lidt..De gør ofte så mange dejlige ting for mig, så det har de fortjent…

  Der krydses fingre..;O)

 43. Svar
  Jenelle Gonzales 25. august 2012

  I’m a Canadian girl and I recently wandered into RUDE on a whim and fell in some serious *like with Danish fashion. I am new to Copenhagen and I live here now (since 2 weeks ago) so I would use the clutch primarily for keeping my a. small notebook (to record places and phrases in Danish that I’m learning) b. school supplies (I’m a master’s student in social innovation so I’m constantly sketching, doodling) c. business cards (to whip out at any time in case someone offers me a job :) d. to add colour to my life (there’s a lot of black here in Copenhagen, let’s add some spice!).

  *fingers crossed, great initiative :)
  and tak!

 44. Svar
  Sofia Crone 25. august 2012

  Jeg vil bruge dem til alt!

  Jeg skal til Lady Gaga koncert i næste måned og der vil jeg helt sikkert have den med. Jeg har i rigtig laaaaaaaaaaang tid ønsket mig en, til at have med når jeg shopper, for jeg har set så mange med sådan nogle seje farvede clutch, som lige pifter tøjet op en ekstra gang.

  Jeg vil endda bruge den ene som penal hus i skolen, da den giver et farverig pift, men også i taske til en lipgloss, mobil, småpenge, nøgler, bus kort m.m… Fordi det altid bliver væk nede i tasken.

  Jeg vil også forærer en til min bedste veninder, hun elsker dem også og har også i lang tid snakket om dem. Hun har ikke så mange penge, så hun får nok aldrig købt en, men jeg har lovet hende hvis jeg vinder får hun helt sikkert en eller to.

  Jeg håber virkelig jeg vinder dem, så jeg ikke altid skal stå og lede efter mine nøgler i tasken i flere timer og så jeg kan glæde min bedste veninde :-)

 45. Svar
  Ditte 25. august 2012

  Jeg vil bruge de smukke clutches til min makeup, mine sakse (er frisør), mit hår gejl, som clutch/pung/taske om aftenen når jeg skal ud i byen, fordi de er så geniale og findes i så mange forskellige farver.
  Mulighederne med dem er uendelige – jeg håber jeg bliver den heldige vinder :)

 46. Svar
  Kristiane Wedel 25. august 2012

  Hej rude! For det første vil jeg sige, at jeg er rigtig glad for jeres to fine butikker, som altid skal besøges når jeg er i kbh! I har jo alt, hvad hjertet begærer haha;-)
  Jeg vil sende to af dem til min bedste veninde, som er flyttet til syd amerika og beholde de to andre selv. Så vi har en slags veninde ting;-) Vi elsker begge to rude, og hun nævner ofte, at noget af det hun savner mest ved Danmark er rude. Kys fra Kristiane:)

 47. Svar
  Ida-Marie Bovbjerg Kristensen 25. august 2012

  Jeg ville putte mine elskede sommerkjoler fra RUDE i, så jeg altid kunne hive dem frem og mindes en fantastisk sommer.

 48. Svar
  Maja 25. august 2012

  Jeg ville helt klart beholde en clutch selv til at peppe outfits op, give en til min fashionable søster og lade to læsere på vores blog vinde en clutch hver – Rude til alle :)

 49. Svar
  Nete 26. august 2012

  Ville bruge den til at holde styr på alle mine småting (som: mobil, nøgler, småpenge, bus kort osv..) i min skoletaske (der kun har et rum og derfor er meget uoverskuelig at finde småting i !) Har lige mistet min clutch, som jeg ellers plejede at have med mig overalt til småting eller hvad jeg nu eller lige fik brug for den til.. Så håber meget jeg bliver den heldige vinder :)

 50. Svar
  Sandra 26. august 2012

  Åårh de er flotte!! Alt for lækre til lige at spice min lidt kedelige, grå garderobe op. Hvis jeg vandt, så ville jeg forære en til min mor, som elsker farver og fint tilbehør og bruger i retning af fem små tasker og clutches om dagen til alt muligt forskelligt. Så ville jeg selv beholde resten, og bruge den ene til alle mine arbejdsredskaber. Som medicinstuderende skal man flytte sine ting rundt mellem mange forskellige hospitaler (stetoskop, reflekshammer, lommelygte og andet kittelgøgl) og jeg tror at en clutch i den størrelse vil være helt perfekt, til at samle det hele på en smart måde. Så skal der bruges en clutch til penalhus, da mit nuværende datere sig tilbage til ca 1995 – yes, jeg har sådan et gammelt et man pakker ud, med elastik-holdere til blyanter osv! Og den sidste ville jeg have til festbrug, da jeg som regel går i sarte, neutrale farver, som sagtens kan bruge et pift farve :-)

 51. Svar
  Frederikke Theill 26. august 2012

  Hvis jeg har forstået rigtigt, så kan man vinde hele 4 clutches? Det lydt ærlig talt ikke helt så dårligt.. Jeg er helt vild med retro designet, især de pastelfarvede. Et rødt indtræk i pungen vækker opsigt – og så er det nemmere at se sne fine ting i pungen. Designet er enkelt og læder er jo ‘in’ for tiden, farvet læder i alverdens farver, kaldet blive lækere? En læder pung kan altid fuldende et hvert look. En læder pung – den kan jo bruges til meget mere en kun som pung. Personligt tror jeg, at jeg ville bruge den til hverdagens nædvendigheder. Sommeren solbriller er altid et hit – selv når solen ikke skinner ;-) En lækker lipgloss og en pakke tyggegummi ville nok ligge trygt og godt i min clutches. mine to yndlings er klart den gule og den turkise. Farver, som begge kan gøre ens dag lidt bedre, og som formår at pifte ethvert look op. Efter som at man kan vinde hele 4 lækre i valgfri farver – ville det aldrig være svært at vide, hvad man ville bruge som ‘håndtaske’ i byen – så er det kun farven det skal vælges!

 52. Svar
  rebecca lilliebjerg 26. august 2012

  Spændt som et lille barn til jul er jeg….uhh det er så spændende. Faktisk ville det også være perfekt at kunne give sådan en til min søs, når hun skal på hospitalet for at føde lille IdaSofie. Så ville hun have sine vigtigeste ejendele ved sin side, når det nye lille liv bliver en del af vores verden.

 53. Svar
  maria 26. august 2012

  Hmm håber jeg stadig kan nå at deltage for vil sørme gerne vinde.. Smil M…

 54. Svar
  Clutch | Rude 18. september 2012

  [...] i ikke nåde at være med eller at vinde i vores Clutch konkurrence. Kan i måske nå det her: Mode på bloggen. Dette indlæg blev udgivet i Accessories [...]

 55. Svar
  Makeuppung 69 kr. | Rude 6. oktober 2012

  [...] Makeuppung hos Fashionistasistas. Dette indlæg blev udgivet i Accessories og tagget billig makeuppung, makeup pung, makeup takei i guld, makeup taske, makeuppung, makeuptaske, mekeuppung, toiletpung, totlettaske af Rude. Bogmærk permalinket. [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me on Pinterest
Follow on Bloglovin