Plenty

Dr. Denims jeggings modelen hedder Pleanty og har været så populære at de har været i restordrer næsten hele efteråret. Nu har vi fået dem hjem igen i både sort og i den farve der hedder Dark Anitk -en mørkeblå vask. De koster 399 kr. Og er et hit!

Billedet ovenfor er fra Dr.Denims hjemmeside.

2 Comments

  1. Svar
    Nye varer | Rude 23. januar 2012

    [...] vælter ind med nye forårsvarer lige for tiden. Her er det blandt andet Dr.Denims buks Plenty i en frisk lys forårs vask. Vi har ikke fået alle de nye varer ud i butikkerne endnu, for vi skal [...]

  2. Svar
    Højtaljet bukser | Rude 12. april 2012

    [...] Denim har lavet en ny buksemodel der er endnu mere højtaljet end vores populære højtaljet model Plenty. Så hvis du er til høj talje og super stramme ben skal du ned og prøve den, de er nemlig rigtig [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me on Pinterest
Follow on Bloglovin