Dagens Kunder

Karina (til højre) og hendes søster Kamilla var forbi Frederiksborggade butikken forleden. Karina har handlet trofast hos gennem årene og hver gang Karina kommer i butikken beundrer vi hendes gode retro stil. Man kan tydeligt se at Karina har haft sin egen secondhand butik og arbejdet som stylist. I dag er Karina psykoterapeut med egen praksis.

5 Comments

 1. Svar
  sara 6. januar 2012

  jeg elsker dem! hvorfor har jeg aldrig set dem før???
  og jeg, som troede, at jeg kunne få den klassiske danske parka til at komme til sin ret, efter at den ellers er blevet tæsket igennem af gymnasieelever landet over… jeg har vist fundet min overmand.

 2. Svar
  Brinja 6. januar 2012

  Jeg er vild med de her to søstres dejlige krøller og planlægger at give mine egne en rigtig kærlig omgang meget snart , de har siddet i en møgkedelig hestehale alt alt for længe nu…

  • Svar
   Rude 8. januar 2012

   Trode lige at det var din søster der skulle have en omgang:-)

 3. Svar
  ne 7. januar 2012

  retro cool

 4. Svar
  Brinja 11. januar 2012

  HAHAHA, det var skægt :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me on Pinterest
Follow on Bloglovin